Welkom in het internetnest van de Vilvocratie


Op 14 oktober 2010, exact twee jaar vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012, ontstond de pluralistische politieke beweging Vilvocraten vanuit diverse stromingen. Dit gebeurde  hoofdzakelijk als reactie op de steeds toenemende onvrede van de Vilvoordenaars over het gevoerde beleid in hun stad, een beleid dat onvoldoende gericht is op de behoeften van de inwoners.

Meer dan 10% van de Vilvoordse kiezers gaven ons het vertrouwen, hetgeen de Vilvocraten een enorme voldoening schonk. Dit duidelijk signaal van de Vilvoordenaars werd evenwel door de traditionele partijen genegeerd en de zittende meerderheid (Sp.a/Groen - Open Vld, en N-VA) bestuurt gewoonweg verder na het dumpen van de CD&V evenwel.

De Vilvocratie zal nu meer dan ooit verder ijveren voor de noodzakelijke politieke omwenteling in Vilvoorde, getrouw aan onze basisfilosofie (zie Basisfilosofie.pdf ).

Op deze interactieve webstek krijgt u informatie over het politieke reilen en zeilen binnen onze stad.
U komt er zaken te weten die u niet leest of hoort in de reguliere pers.

Vilvocraten zullen blijven ijveren in de toekomst om van Vilvoorde terug een veilige, aantrekkelijke, frisse en aangename stad te maken waar we met zijn allen terecht trots kunnen op zijn. Het programma blijft hier onze politieke leidraad. (zie PROGRAMMA2012VILVOCRATEN.pdf)

U kan als bezoeker uiteraard ook uw mening ventileren en suggesties doen.

U kan natuurlijk ook onze rangen vervoegen door lid te worden van onze brede beweging om actief mee te werken aan een mooie toekomst voor onze stad.

Hopelijk tot binnenkort.

©2010-2011 Vilvocraten vzw
e-mail: stem@vilvocraten.be
Site-Hits: 251662